Bemutatkozik a The Elder Scrolls Online: Morrowind új karakterosztálya


Vadonatúj előzetes érkezett a Bethesda fejlesztésében készülő The Elder Scrolls Online Morrowind című kiegészítőjéhez, ami nyár elején jelenik majd meg. A videó a Warden nevű új, természetalapú karakterosztályra fókuszál és mutatja be annak látványos képességeit csata közben.

A magát a világ előtt első alkalommal felfedő Warden karakterosztályt képességek széles armadája segíti Tamriel élővilága és emberei megvédésében. Rugalmasságával a támadó, a gyógyító vagy a védelmező szerepében (és bármelyikük köztes kombinációjaként) is megállva a helyét, a Warden páratlan és egyedi természetalapú varázslatai teljesen új színt visznek a The Elder Scrolls Online világába.

A Warden abszolút szabadon alakítható választásunk és játékstílusunk szerint, megidézhetjük a félelmetes War Bear társunkat, kőkemény jégpáncél mögé zárkózhatunk vagy gyógyító növényeket is növeszthetünk a talajból.

A The Elder Scrolls Online: Morrowind június 6-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, a kiegészítővel bemutatkozó PvP játékmódról készült előzetest ide kattintva nézhetitek meg.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?