Beszélgessünk kicsit a rasszizmusról…


Van az a fajta egészséges rasszizmus, mikor elmész egy más rasszba tartozó ember mellett és picit félsz, vagy ösztönösen összehúzódsz.

Ezt nem tudod kikerülni,minden emberben megvan,attól függetlenül hogy ő tudatosan tolerálja e az adott személyt vagy annak rasszát vagy sem.

Egyszóval, ez a dolog:

Ösztönös.

És van ez, ami számomra teljes mértékig elitélendő.

A jogi problémák elkerülése végett szeretném kijelenteni, hogy ez a bejegyzésem abszolút csak az én véleményem tükrözi és semmilyen uszító szándékkal nem bír…

Van még egy köztes terület, hogy utálok egy adott fajt, de ezt nem nyilvánítom ki semmilyen módon,hanem  megtartom magamnak.

Én személy szerint a posztom legeslegelején leírt rasszizmust preferálom, hiszen ez mindenkiben megtalálható,még benned is kedves olvasó,aki valószínű tagadja ezt magában.

És amire hivatkoztam és kék színnel van jelölve, az nem rasszizmus,az már az emberi hülyeség.

Ilyen mértékű gyűlöletet nem lenne szabad engedni semelyik félnek.

Sem a rendőri szerveknek, sem pedig a szónoklónak.

Tudni kell a határokat, még egy nácizmust szeretnétek?

Jó volt az a korszak?

Senkinek nem volt jó!

Nem akarok, olyan országban élni ahol ilyen emberekkel azonosítják a magyarokat!

Nézzetek rá ezekre az emberekre, teljesen reményvesztettek, akiket itt láttok egyszer valamilyen traumát szenvedett emberek.

Nem tudják, pontosan kire haragudjanak, ezért egy csoportot követve arra haragudnak, amire a csoport.

Ráadásul minden rosszindulat nélkül állítom, hogy a felszólalt személyben véltem felfedezni némi cigány vért, innentől fogva az egész hajcihő számomra értelmét veszti.

videón a "tisztességes, becsületes emberek" vélhetően ártatlan emberek házát dobálják kővel,ami számomra elfogadhatatlan.

Nem tudtok egyetlen olyan érvet felhozni, amely alá támasztaná józanésszel ezt a cselekedetet.

Ha ezek az állatok randalíroznak,és erőszakoskodnak,erőszakot szítanak és szülnek,akkor miben különbek azoktól az emberektől, akik felé az erőszakosságuk irányul?

A rasszizmus egy nagyon komoly és mindezidáig megoldatlan kérdés, melyet vélhetően nem ez a poszt fog megoldani, mert ennek nem ez a célja.

Csupán szeretném felhívni a figyelmet hogy a prostitúció legális,az erőszakra való felbujtás legális, és ha ilyen ütemben haladuk az emberélet kioltása is, az önbíráskodással egybekötve, teljesen legális és elfogadott lesz akár faji alapon, akár személyes indítatásból.

Lehet ezen kuncogni, lehet engem kinevetni, lehet erre csak úgy legyinteni, de ez nem játék.

Tételezzük, fel elindul egy háború a cigányság és a magyarság között, amire az anyagok láttán komoly esély van.

Szerintetek ki fogja meginni ennek a nagyobb levét,a csendes,egymás mellett jól megélő polgárok vagy azok a rasszista barmok, akik indulatokat szítottak és kirobbantottak egy kisebb fajta polgárhabút…

Úgy kell majd végig mennem az utcán, hogy rettegnem kell, hogy megruháznak majd a cigányok csak mert fehér a bőröm és magyar vagyok?

Úgy kell majd végig mennem, hogy ezekkel a barmokkal fognak egy kalap alá venni?

Köszönöm szépen nem kérek belőle…

Amint lehet, húzok innen a francba…

Hánynom kell attól, ami itt folyik…

Sikerült elérniük a Hungaristáknak, hogy megutáljam a hazámat, azért ez teljesítmény…

De ami a legjobban dühít, hogy a rendfenntartási szervek nem tesznek semmilyen ellenlépéseket az erőszak és a gyűlölet megfékezésére..

Ezeken a felvételeken egyértelműen látszik, hogy ezek a beszédek milyen hatással vannak a tömegekre.

Az ilyen embereket be kellene zárni, nem 3 évre 50 évre, hogy legyen ideje elgondolkozni még is miért..

Én nem mondom, hogy nincs cigány bűnözés,mert van,ez tény,kár lenne tagadni,lehet ezt is akárhogyan kozmetikázni,de ez létezik.

Ettől függetlenül az elégedetlenség kifejezésének nem ez a módja.

Akikre igazából lehet haragudni, azok a politikusok,akik nem képesek megfelelő szabályozásokat,törvényjavaslatokat benyújtani a ház elé,ezzel megfékezve egy esetleges polgárháború kirobbanását.

Remélem minél előbb észbe kap valaki és az ilyen jellegű megnyilvánulásokat nagyon hamar komolyan szankcionálják majd.

 


Vélemény, hozzászólás?