Béta fázisba lép a Hellblade


Új videót osztott meg a Ninja Theory annak alkalmából, hogy a Hellbade: Senua’s Sacrifice fejlesztése az alfa fázis végéhez ért. A Myths & Madness címet kapott videó Senua útját mutatja be, amelyet folyamatosan áthat a viking mitológia, és a rajta egyre inkább eluralkodó pszichózis egyaránt.

A videóban a Seunát alakító, a játékon videóvágóként is dolgozó Melina Juergens beszél a sötét, borzalmas helyekről, amit a játék hősnője bejár majd, míg a fejlesztésben szakértőként résztvevő pszichiáter arról beszél, hogyan formálja pszichózisban az agy az érzékelt világot.

A fejlesztők azt is elmondták, hogy a játék most először elejétől a végéig játszható, ami korántsem jelenti azt, hogy a játék készen van – bizonyos részek most először néznek ki úgy, ahogy azt a fejlesztők elképzelték, míg másoknak még csak az alapjai vannak meg. A mérföldkövet az jelenti, hogy minden terület a helyére került, és a koncepció immár világosan definiált. A csapat most a következő lépcsőfokre, a bétára fókuszálnak, amelynek során immár a játékosnak kínált élményre fókuszálhatnak, és lépésről lépésre finomíthatják a felhasználói érzetet – ekkor kerülnek helyükre az aprócska részletek is, amelyek rengeteget változtathatnak a játékélményen.

A szerelme halála után megbomló elméjű kelta harcoslány kalandjait elregélő Hellblade: Senua’s Sacrifice még idén megjelenik PlayStation 4-re és PC-re.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?