BioShock: The Collection – így néz ki a felújított verzió


Egy hónapja kaptuk a legelső előzetest a BioShock részek felújított verzióihoz, most pedig egy rövid séta keretében bepillanthatunk magába a játékba is.

Már elég régóta pletykálnak a BioShock: The Collection kiadásáról. A 2K Games ugyan sokáig hallgatott róla, de június végén végre bejelentették a játék létezését és rögtön egy előzetest is kaptunk mellé.

A Collection tartalmazni fogja a BioShockot, a BioShock 2-t és a BioShock Infinitet, illetve minden ezekhez kiadott, egyjátékos DLC-t. Egy kommentárokat tartalmazó videós extra is lesz a csomagban Ken Levine rendező és a művészeti vezető, Shawn Robertson jóvoltából.

A 2K Games a BioShock és BioShock 2 átdolgozott kiadása PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is elérhető lesz, viszont az Infinite csak a konzolos verziókon újul meg. Ez gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy a PC-s felhasználók azt az Infinite-et kapják meg, ami korábban is elérhető volt platformjukra, mivel az semmiféle grafika ráncfelvarrásra nem szorul.

Jó hír a PC tulajoknak, hogy ha már birtokukban van Steam-en a BioShock, a BioShock 2 és/vagy a Minerva’s Den BioShock 2 DLC, akkor nagy esély van rá, hogy ingyen frissíthetik majd az egyes részeket a remastered verzióra. 

Nem kell sokat várnunk a felújított gyűjtemények kiadásra, már szeptember 13-án minden felületen elérhetővé teszik a tartalmakat. A fejlesztésekben a Blind Squirrel Games is részt vesz, akik már az Infinite-en is dolgoztak korábban, az Irrational Games-szel karöltve.


Vélemény, hozzászólás?