Borzasztó lassan tölt be a Sniper: Ghost Warrior 3


Holnap jelenik meg a Sniper: Ghost Warrior 3, ezért a szerencsésebb teszterek már rátehették a kezüket a játékra. Így voltak ezzel a Eurogamer kritikusai is, akik megdöbbenve tapasztalták, hogy a PlayStation 4-es változat esetében nem kevesebb, mint 4 perc 50 másodperc kellett ahhoz, hogy a játék főmenüjéből a tényleges akcióig eljussanak.

Az pedig nem kevés. Olyannyira nem, hogy a videó tanúsága szerint nyugodtan lenyomhatunk egy menetet a Mario Kart 8 Deluxe-ban, míg lelkiekben felkészülünk a bevetésre. Ez a közel 5 perces várakozási idő igaz arra az esetre, amikor egy mentett állást töltünk vissza vagy amikor a négy terület között utazunk.

Ez a szokatlanul hosszú töltési idő valószínűleg abból fakad, hogy a CI Games sorozata most vált át lineáris játékmenetről nyílt világúra, remélhetőleg a későbbi javítások orvosolják majd a gondokat.

A fejlesztők közleményben reagáltak a felmerült problémára, amivel tisztában vannak, de elmondásuk szerint ez az ára annak, hogy a játékon belül már ne akassza meg az élményt hosszabb töltési idő. Hogy a játék PC és Xbox One változata esetében is ilyen türelmesnek kell-e lennünk, annak holnaptól bárki utána járhat.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?