Bulletstorm Remaster 2017-ben


A Bulletstorm az előző generáció egyik legegyedibb mechanikájú FPS-e volt, a gyilkolás rafináltságát pontozó rendszerével. A játékot készítő People Can Fly éppen dolgozik valami 2017-es nagy dobáson (talán épp cikkünk tárgyának a folytatásán), de most már biztosra mondhatjuk azt is, hogy az eredeti játék is érkezik 2017-ben.

Honnan tudjuk? Először is a dolognak voltak előjelei. Az alábbi galériában látható képek például abból az E3-on osztogatott, microsoftos sajtóanyagból való, amely alapján már sokan valószínűsítették egy – mondjuk így – HD kiadás érkezését. Akkor a dolgot nem erősítették meg hivatalosan. Utóbbira most sem került sor, a program létezéséről mégis tudunk hála a HD kiadások örök leleplezőjének, a korhatár besoroló bizottságnak. Ez esetben a brazil korhatár besorolásért felelős bizottság a ludas.

A bizottság az újrakiadást Bulletstorm: Full Clip Edition néven szerepelteti, és az is kiderül, hogy a játék PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra várható 2017-ben, és a Gearbox Software adja ki.

Amennyiben a People can Fly tényleg a folytatáson dolgozik, a Remaster remek felvezetés lenne.


Vélemény, hozzászólás?