Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered – így fogja támogatni a PS4 Prót


Az Infinity Ward klasszikusa hamarosan megérkezik a jelenlegi konzolgenerációra, a PlayStation 4 Pro esetében ráadásul még egy-két extra csillogás is belefér.

A jövő héten végre megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ami a sorozat talán legnagyobb klasszikusát hozza el a jelenlegi generációs konzolokra. Most kiderült, hogy nem csak a PlayStation 4-en, de a konzol újabb kiadásán, a PlayStation 4 Prón is érdemes lesz majd kipróbálni a játékot.

A Sony csatornáján megjelent egy új videó, amiben a Raven Software csapata beszél arról, hogy milyen új feature-ökkel szerették volna megtoldani az eredeti játékot úgy, hogy közben semmi ne vesszen el belőle, amitől annyira kiemelkedő volt a megjelenése idején.

Emellett a PlayStation Blog új bejegyzésében a Sony munkatársa, Sid Shuman elmagyarázta, hogy mivel tud majd többet a játék a PlayStation 4 Prón, igaz nem túl részletekbe menően. Elmondása szerint részletesebb textúrákra és 4K felbontású grafikára számíthatunk, mindez rendkívül stabil framerate mellett.

Ti milyen platformon fogjátok újraélni a sorozat egyik legjobb kampányát?


Vélemény, hozzászólás?