Call of Duty: Black Ops 3 – Salvation – napokon belül minden platformra befut


Call of Duty: Black Ops 3 utolsó DLC-je eddig csak a PlayStation 4-es játékosok számára volt elérhető, most viszont már a többieknek sem kell sokáig várniuk.

PlayStation 4-en már szeptember óta elérhető volt a Call of Duty: Black Ops 3 utolsó kiegészítése, most azonban végre az is kiderült, hogy a PC-s és Xbox One-os játékosoknak meddig kell még várniuk a Salvationre.

A zombis történet záró fejezete egészen pontosan október 6-án érkezik meg PC-re és Xbox One-ra. Persze nem csak az élőhalottakkal kell majd megküzdenünk, ugyanis négy új pályát is kapunk. Ezek közül mindenképpen a Micro névre hallgató térkép a legfurcsább, mely egy kerti piknikasztalon játszódik. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zyyBZjdNsFQ]

Ezen felül érkezik még a Citadel, ami egy középkori kastély lesz, valamint két remake pálya is. Az Outlaw a Black Ops II-es Standoff western újragondolásaként került a csomagba, a Rupture pedig a World at Waros Outskirtsből merített ihletet úgy, hogy a receptet egy kis high-tech környezettel is megspékelte. 

A Season Pass tulajdonosoknak természetesen automatikusan elérhető lesz az új DLC, a többiek pedig 15 dolláros árra számítsanak. 


Vélemény, hozzászólás?