Call of Duty: Infinite Warfare – az őszinte előzetes most nem is olyan kegyetlen


A Smosh Games csapata előjött a legfrissebb őszinte bemutatóval, ami az új Call of Duty részt vesézi ki. Spoilerkre felkészülni.

Az Honest Trailer széria rajongói egy emberként követelték a Call of Duty: Infinite Warfare bemutatóját. A Smosh bársonyhangú kommentátora sokkal kevésbé húzta le a játékot, mint azt sokan elvárták volna tőle, lett is hiszti belőle.

Emberünk megjegyezte, hogy „tudtátok, hogy két FPS-t is lehet ám élvezni” és gyakorlatilag kijelentette, hogy dislikolni egy videót a világon semmit nem ér (reagálva ezzel az Infinite Warfare bemutatójára érkezett reakciókra). Persze a kommentelők azonnal elkezdték azzal vádolni a Smosh Games munkatársait, hogy le lettek fizetve.

Teljesen elképzelhetetlen, hogy a srácok tényleg élvezték a játékot, és nem egy titkos szerződés miatt nem okádták le a programot. Szarkazmust félretéve egészen elképesztő, hogyha valakinek nem egyezik a véleménye a hangos kisebbséggel, akkor azonnal vádaskodás célpontjává válik.

Mindenesetre a Call of Duty: Infinite Warfare már megvásárolható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik a játék?


Vélemény, hozzászólás?