Call Of Duty: Infinite Warfare – befutott PS4-re az új DLC


Ahogy a korábbi bővítmény, úgy a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb DLC-je, a Continuum is a Sony jelenlegi generációs masináján mutatkozott be először. Mutatjuk, mivel.

Eltelt már pár hónap azóta, hogy megjelent a Call of Duty: Infinite Warfare legelső DLC-je, a Sabotage, így máris jöhet a következő fejezet, amely egy még őrültebb zombis mókázást hozott magával, de persze nem feledkeztek meg a készítők a multis pályákról sem. 

A Continuum című csomag zombi módjában, a Shaolin Shuffle-ben a 70-es évek New Yorkjába helyezve kungfuzza át magát néhány színész (Pam Grier, Paul Reubens, Seth Green, Jay Pharaoh és Sasheer Zamata), valamint szokás szerint kapunk néhány multis pályát (Turista, Scrap, Archive, Excess) is, melyek közül a legutolsó a Modern Warfare 2 Rustjának újragondolt változata. 

A Call of Duty: Infinite Warfare – Continuum PlayStation 4-re már beszerezhető a DLC Pass részeként vagy külön, míg PC-re és Xbox One-ra májusban számíthatunk rá (ezenkívül két további DLC várható). Eközben élesedett egy „kisebb” patch is, itt ismertette az Infinity Ward a részleteit. 


Vélemény, hozzászólás?