Call of Duty: Infinite Warfare – lesz béta, de nem mindenkinek


Éppen zajlik a Call of Duty XP expó, közben pedig a PlayStation blogon bejelentették az Infinite Warfare nemsokára induló bétáját.

Az Infinite Warfare multiplayeréről már rengeteg infó kiderült, sőt, még a Call of Duty XP livestreamet követve mozgás közben is betekinthettünk az új CoD multijába. Ma viszont végre a hamarosan rajtoló bétáról is esett szó, azonban nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

Az Infinite Warfare bétáját ugyanis kizárólag azok próbálhatják ki, akik valamilyen módon előrendelik a játékot – ez nem is olyan meglepő, tekintve, hogy a tavalyi Black Ops III bétáját is csak az előrendelők próbálhatták ki garantáltan. 

Az első hullámban a PS4-esek játszhatnak majd október 14-től, utána pedig valamikor az Xbox One-tulajok is kipróbálhatják a multit, a pontos dátum egyelőre még nincsen.

A PC-sek viszont húzhatják a szájukat, ugyanis az Activision megerősítette, hogy idén nem lesz multiplayer béta erre a platformra. Érdekes döntés, talán logikusabb lenne a játékosok kételyeit eloszlatni egy kipróbálható verzióval, mint tovább növelni a sorozattal kapcsolatos bizonytalanságot.

Ti részt fogtok venni bétán, vagy vártok még az előrendeléssel?


Vélemény, hozzászólás?