Call of Duty: Infinite Warfare – rengeteg hely kell neki


Már most elkezdhet búcsúzkodni néhány játékától az, aki az Infinite Warfare-t fel szeretné telepíteni. Pláne, ha mellé még a Modern Warfare Remastered is kell.

Lassan tényleg ideje lesz a konzolok 500 GB-os merevlemezeit legalább 1 TB-osra cserélni, különben még annak is törölnie kell valamit minden új játék vásárlásánál, aki egyébként nem játszik sok mindennel. 

A Call of Duty: Infinite Warfare-t és Modern Warfare Remasteredet tartalmazó Legacy Edition borítóján (melyet egy francia viszonteladó fotózott le, és valószínűleg egy olyan példányról készült, amit a korai hozzáférést is kínáló konzolcsomagból lett kiszedve) az olvasható, hogy a telepítéshez 130 GB szabad helyre van szükség. Még a nagyobb játékok is csak felennyit foglalnak el, és igaz, hogy ez a két játék együttes mérete, az Infinite Warfare önmagában is gigantikus.

A digitális előrendelők már játszhatják a Modern Warfare kampányát, nekik 39 GB-ot kellett letölteniük, de ebben alighanem nincsenek benne a többjátékos pályák, mert a megjelenés napján mindenkinek külön kell leszedni a teljes játékot újra. Ha mondjuk az újrakevert CoD 4-re 50 GB jut, a maradék 80-at az Infinite Warfare teszi ki. A méretet valószínűleg a 4K-s átvezetők és egyéb anyagok indokolják, amik PS4 Prón biztos szépen mutatnak majd, de a sima PS4-et vagy Slimet használók nem részesülnek belőle.

Reméljük, aki digitálisan vette meg, annak gyors a nete, és a PSN sem fog lehalni vagy nyüglődni november elején.


Vélemény, hozzászólás?