Call of Duty: Infinite Warfare tesztek – mit tud még ez a széria?


A Call of Duty egy nagy lépést tett előre az időben, és egy olyan FPS élményt ígért, amilyet még nem láttunk. Meg persze egy felújított klasszikust is. Ez vajon elég lesz a sikerhez?

Elkezdtek befutni az első Call of Duty: Infinite Warfare tesztek. Az embargó és az időeltérés miatt még várnunk kell a nagy nevekre, és sokan még csak „folyamatban” jelzést adtak a cikkükre, de az első benyomások pozitívak.

A leírtak szerint az Infinite Warfare sokkal közelebb áll egy klasszikus CoD élményhez, mint amit a témaválasztása sejtetne. Sokan egyébként éppen ezt kritizálták, mert abban reménykedtek, hogy az űrhajós, szuper sci-fi környezet új játékélményt hoz el, ha már merészen szembemegy a közakarattal. Mások értékelték a ragaszkodást a klasszikus játékmenethez, számokban is látható mindez.

Gamesbeat – 93/100
GameInformer– 9
Polygon– 8.5
Gamespot– 8
Attack of the Fanboy– 8
Destructoid– 7
IGN.com– „teszt folyamatban”
Eurogamer– csak a kampány van meg, „laza, brutális de egy picit buta”
Kotaku– csak a kampány van meg, „a csizmák sosem emelkednek még ilyen magasra a talajtól”

A Call of Duty: Infinite Warfare ma jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Már mi is gőzerővel teszteljük, hamarosan mindent megosztunk majd veletek. A zombi mód egyébként annyira adja a nyolcvanas éveket és annyira nem veszi magát komolyan, hogy már imádjuk.


Vélemény, hozzászólás?