Call of Duty: Modern Warfare Remastered – sok kérdésre választ kaptunk


A Raven Software igyekszik minden tekintetben olyanná alakítani a Call of Duty: Modern Warfare újrakevert kiadását, hogy a rajongók elégedettek legyenek.

Míg az Infinity Ward a Call of Duty: Infinite Warfare-en dolgozik vadul, addig a Raven Software a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredöt próbálja tökéletesre formálni. A Call of Duty XP rendezvény után rengeteg visszajelzést kaptak, és ennek megfelelően végeztek el módosításokat.

Amos Hodge vezető dizájner tegnap szakított egy kis időt arra, hogy válaszoljon a kérdésekre. Tweetjeiből megtudhattuk, hogy míg a kommentátor hangja ugyanaz marad, több fegyverét, köztük a Desert Eagle-ét, az RPD-ét és az M40A3-ét lecserélték, hogy azok jobban hasonlítsanak a valódi társaik hangjára. Az eredeti játékban szereplő playlistek visszatérnek, de ezekhez újakat is csatolnak. A fegyvereket, fejlesztéseket publikus meccsekben a megszokott módon (szintlépéssel és feladatok teljesítésével) oldhatjuk fel, viszont privát meccsekben minden az első pillanattól fogva nyitott. A strafe jumpingot nem vették ki, szerencsére.

A Modern Warfare Remastered jelen állás szerint csak az Infinite Warfare-rel egy csomagban lesz megvásárolható, de ez a későbbiekben változhat.


Vélemény, hozzászólás?