Call of Duty: Modern Warfare Remastered – végül önállóan is megjelenhet


A mai napig csak az Infinite Warfare-rel együtt vásárolható meg a Call of Duty 4 újrakevert kiadása, de ez a nyár folyamán végre megváltozhat.

Az Infinite Warfare eladásai valamivel alacsonyabbak lennének, ha az Activision nem ad ki egy olyan kombót, amiben az új játék mellett a CoD 4 Remastered is szerepel. Korábban belsős forrástól úgy hallottuk, már egy hónappal az alapjáték megjelenése után szerették volna kiadni önmagában a felújított Modern Warfare-t, de alighanem a vártnál alacsonyabb eladási számok miatt nem tették meg végül.

Mostanra viszont már elég idő eltelt, hogy a játékosok pusztán a nosztalgiázás miatt ne vegyék meg a Legacy Editiont. A GameFly-ra feltett, majd törölt bejegyzések alapján a Call of Duty: Modern Warfare Remastered június 20-án jelenik meg PlayStation 4-re, július 20-án pedig Xbox One-ra, ami teljesen reális, tekintve hogy a DLC-k is előnyt élveznek a Sony platformján. Az önálló megjelenés meg már bőven időszerű. 

Várjuk a kiadó hivatalos megerősítését, ahogy azt is, hogy a PC-s változattal mi a helyzet – erről ugyanis nem tettek említést az oldalon.


Vélemény, hozzászólás?