Conan Exiles megjelenés – jövőre érkezik a teljes változat


A Funcom a Conan Exiles kezdeti sikerei mellett már a játék jövőjével kapcsolatosan is egészen konkrét tervekkel bír, így azt is belőtték, mikor hagyhatják hátra a korai hozzáférésű változatot a teljes verzió kedvéért.

A Funcom nemrég kiadott pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a túlélőjátékok rajongói alaposan fellendítették a kiadó üzletét, hiszen a Conan Exiles lett az első projekt, ami hét napnál is rövidebb idő alatt profitot termelt. A közelmúlt mellett a távolabbi jövőről és a megjelenéshez vezető útról is elég részletesen meséltek.

Elárulták például, hogy rendkívül gyakran, egy-két hetente szeretnének kiadni egy-egy patchet a jelenleg csak PC-n elérhető korai hozzáférésű változathoz. A már most játszható buildet később követik majd a konzolos portok, Xbox One-on a Game Preview programban (tehát még mindig egy félkész változatról van szó) valamikor 2017 vége felé, a teljes változat pedig 2018 első negyedévében rajtol majd el a két fent említett platform mellett PlayStation 4-en.

A Conan Exiles addig még jó néhány feature-rel bővül majd, például még az ostromokat is be kell építenie a csapatnak. Ezeket a rajtig nagyjából négy-hat nagyobb, már most betervezett frissítésben tervezik bemutatni a készítők, illetve ezt nagyjából egy évvel az Early Access megjelenés után egy utolsó nagy tartalmi patch-csel fejelik meg, ami egyben az 1.0-ás változat kiadását is jelenti majd.

Ti megvárjátok a teljes verziót, vagy előbb beszálltok a Conan Exiles-ba?


Vélemény, hozzászólás?