Conor McGregor szerepelni fog a Call of Duty: Infinite Warfare-ben


Az UFC egyik sztárja, Conor McGregor a legutóbbi sportoló, akit leszerződtettek egy Call of Duty játékhoz. A hírt McGregor jelentette be a Twitterén. További részletek felfedését holnapra ígérte. A McGregor által alakított szereplő nevét egyelőre nem tudjuk, ahogy azt sem, mekkora szerepet szánt neki a fejlesztő csapat. Nem az ír fenegyerek lesz az első sportoló, aki szerepet kap egy CoD-epizódban, a tavalyi Black Ops 3-ban amerikai focista, Marshawn Lynch volt a sztárvendég.

Az Infinite Warfare november 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Októberben zajlik majd a játék átfazonírozott multiplayer módjának a bétatesztelése, amelyet elsőként PS4-en indul el, de pár nappal később Xbox One-on is lövöldözhetünk. Sajnos a PC-sek kimaradnak ezúttal a mókából. Az Activision újra kiadja a legendás Call of Duty 4: Modern Warfare feljavíttt változatát is, mely azonban csak az Infinite Warfare prémium kiadásaihoz lesz elérhető. Ezek ára amúgy nyolcvan dollárnál kezdődik majd.

Az Activision egyébként mostanában jelentette be, hogy mind a Modern Warfare, mind a Modern Warfare Remastered kap patcheket a PS4 Pro-hoz.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?