[D23] Egy új videó és sok-sok részlet a Star Wars Battlefront 2-ből


Amikor az EA és a DICE bejelentette, hogy teljesen komolyan veszik a rajongók kéréseit és egy igen kidolgozott kampányt ültetnek a Star Wars Battlefront 2-be, akkor talán még senki sem hitte, hogy milyen munka előz meg egy ilyet. A Disney rendezvényén a két cég bemutatott egy „Így készült” stílusú videót, amelyben többek között a főbb alkotók és a színészek beszélnek arról, hogy milyen kihívás volt megírni, eljátszani és főképpen életre kelteni a Star Wars univerzum egy olyan szeletét, amilyenre eddig még nem nagyon fektetett hangsúlyt. A főbb szerepekben ezúttal a Birodalom speciális osztagának tagjait láthatjuk és kiderül, mi történt a galaxisban a második Halálcsillag pusztulása után, de még Az ébredő Erő előtt is – többek között.

A Star Wars Battlefront 2 történetének központjában Iden Versiot, egy hölgyet láthatunk majd, aki az Inferno osztag élén a Császár közvetlen parancsinak engedelmeskedve speciális és kényes küldetések sokaságát végzi el – olyanokat, amilyeneket az uralkodó nem bízna másra. Hőseink története, bár szinte az összes filmbe belenyúl majd – valószínűleg visszaemlékezések segítségével –, ott kezdődik, ahol A Jedi visszatér véget ért: az életveszélyes Inferno csapat kénytelen végignézni a második Halálcsillag és vele együtt a Császár pusztulását is. Mások ekkor magukba roskadnának, ám ők erre az esetre is rendelkeznek egy ismeretlen paranccsal, nekiindulnak hát a galaxisnak, hogy elpusztítsák azokat, akik megpróbálják destabilizálni a Birodalom rendjét…

A Star Wars Battlefront 2 november 17-én jelenik majd meg PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra, a róla írt előzetesünket ide kattintva olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?