Dark Souls III – nem mindenki örül majd az első DLC-nek


A Dark Souls III első letölthető tartalma olyannyira a többjátékos szegmensre fókuszál, hogy lehetséges, nem egészen ilyen bővítményre számítottak a rajongók.

A nehézségéről elhíresült játékszéria harmadik része nemzetközi viszonylatban, és idehaza is jól fogyott, így sok játékos lehet kíváncsi arra, hogy mit tartogat az az első DLC. Sajnos a jelek szerint azok, akik valamilyen egyjátékos tartalomra vágynak, csalódni fognak, mivel az új csomag egy többjátékos pályát, az Immortal Competitiont rejti magában.

Ezen kívül új fegyverek, – köztük egy great sword – új varázslatok, mint az ice storm képesség áll majd főhősünk rendelkezésére. Eddig semmi hír nincs arról, hogy a játék történetét kibővítő, egyjátékos tartalomnak is jutna hely a csomagban. A korábbi Dark Souls játékok letölthető bővítményeinek fényében pedig ez jogosan adhat okot a panaszra. A 10 dollárba fájó DLC október 25-én lesz elérhető, a Season Pass vásárlók ezek mellett egy PlayStation 4 témával is gazdagodnak.

Egyébként már kikerült egy Twitter bejegyzés is az Ashes of Ariandel névre hallgató DLC-ről, de sajnos a benne szereplő link egy privát videóra mutat.

Ti mit szóltok az első Dark Souls III DLC-hez? Elég a pár új fegyver és a PvP pálya, vagy inkább annak örültetek volna, ha a kampány bővül ki? 


Vélemény, hozzászólás?