Darkest Dungeon – megvan, mikor érkezik PlayStation 4-re


Végre megvan a Darkest Dungeon konzolos megjelenésének dátuma. Akinek még nem volt alkalma kipróbálni a játékot az nemsokára beleugorhat.

A Darkest Dungeon az egyik legkeményebb játéknak számít az elmúlt néhány év PC-s terméséből. A program keveri a klasszikus dungeon-crawler elemeket a rouglike stílussal, és még egy kis RPG-t is belekevertek a csapatmenedzseléssel. Már csak néhány hét és a konzolosok is megtudhatják, hogy mit is jelent ez.

A játékot a PC mellett PlayStation 4-re és PS Vita-ra is tervezték kiadni, de az utóbbi hónapokban nem sokat hallottunk a konzolos verziókról. Szerencsére a fejlesztők nem adták fel a projektet és be fogják tartani ígéretüket.

A PS4 és PS Vita verziókat a Red Hook szeptember 27-én fogja kiadni. A PC-s verzió a megjelenése óta kapott néhány frissítést, és ezek mind bekerülnek majd az új kiadásokba is. Ezen felül a Darkest Dungeon egy Cross-Buy cím, ami azt jelenti, hogy elég lesz az egyik PS konzolra megvenni, és tolhatod is a másikon.

Aki kíváncsi, hogy mit is tud a játék, annak javasolnánk elolvasásra a Darkest Dungeon tesztünket, amiben alaposan kiveséztük a fura kalandot.


Vélemény, hozzászólás?