Darksiders – jön a remaster verzió?


[ad_1]

A Darksiders 2: Deathinitive Edition nem csupán a Darksiders 3 felé nyithatta meg az utat, de az első felújított változatának is előkészíthette a terepet.

Ha rangsorolnánk a legtöbbször kért videojátékos folytatásokat, a listán biztosan előkelő helyen szerepelne a Darksiders 3, ami csak a jogokat birtokló Nordic Games stúdión múlik. A Darksiders 2: Deathinitive Edition nem csak arra volt jó, hogy PlayStation 4-en újjáéljük a remek második részt, hanem arra is, hogy segítsen a Darksiders 3-nak jobb kezdőpozícióba kerülni, hogy újra reflektorfénybe kerüljön a sorozat (ebben mi is segítettünk a 2014/08-as GameStarral, amihez teljes játékként adtuk a Darksiders II-t). 

Hirdetés

Azóta viszont nagy a csend a projekt körül, noha a készítők többször is a tudtunkra adták, hogy nagy dobásra készülnek. Kevésbé tartjuk valószínűnek, hogy a Darksiders első részének feltupírozott kiadását hype-olnák ennyire, ezért a GameFly által PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra listázott Darksiders Remaster jó eséllyel csak a felvezetés a Darksiders III leleplezéséhez. Mindhárom verziót október 25-re datálták.

A Nordic Games egyelőre nem nyilatkozott a fenti információk hitelességéről, viszont az említett adatlapok azóta szépen-csendben eltűntek, már nem elérhetőek. Ez talán csak jelent valamit, legalábbis mi nagyon szeretnénk, hogy jelentsen. Ti hogy vagytok ezzel?

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?