Darksiders Warmastered Edition – megérkezett konzolra a Háború


Konzolokon már ma megjelent a Darksiders Warmastered Edition, amit egy látványos launch trailerrel ünnepelt meg a Nordic Games.

A Nordic Games korábbi nyilatkozatai alapján egyértelmű, hogy idővel szeretnék kiadni a Darksiders 3-at, előbb viszont mindkét, korábban már megjelent részt felújították. A fordított sorrendnek hála most érkezett meg az első Darksiderst a jelenlegi konzolgeneráción is bemutató Warmastered Edition.

Ahogy a fenti traileren is láthatjátok a Vigil Games, nem eszközölt kifejezetten radikális változásokat a játékon, de az 1080p-s felbontást és a tükörsima 60 FPS-t hibátlanul tartja a felújított kiadás. Sőt, PlayStation 4 Prón és az egy hét múlva érkező PC-s változatban akár 4K-s felbontást is választhatunk, ami már csak hab azon a bizonyos tortán. A Darksiders Warmastered Edition persze azokat is érdekelheti, akik szeretnék felfrissíteni az emlékeiket a játékról, ahogy azokat is, akik még sosem játszottak a sorozattal. Az ő kedvükért elmondom, hogy az első részben az apokalipszis négy lovasa közül Háború szerepében kell tisztáznunk magunkat a pokol és a mennyek erői előtt, miután főhősünket vádolják azzal, hogy idejekorán elhozta a világvégét.

Ti végigviszitek majd a felújított Darsikderst?


Vélemény, hozzászólás?