Day-one patch-csel érkezik az Assassin's Creed: The Ezio Collection


Nem nagy meglepetés, de a három Assassin’s Creed játék grafikailag felújított és DLC-kel kibővített változatát (mínusz a multiplayer részlegek) egy csomagban kínáló The Ezio Collection a mai megjelenése alkalmából rögvest egy első napi javítást kap (a teljes kiadási megjegyzés itt böngészhető át).

A patch-et azonban érdemes telepíteni, hiszen Xbox One és PS4 gépeken egyaránt kijavít lokalizációs problémákat, stabilabbá teszi a játékot, orvosol bizonyos mentési problémákat, sőt, a változatos bugok megszüntetése mellett még itt-ott a grafikai dolgokon is javít. Pláne a Sony gépein, már ha PS4 Próról van szó, hiszen a javításban már benne foglaltatik az új gép erejének kihasználására szolgáló folt is, így dinamikusan változó 4K felbontásban élvezhetjük ki az Assassin’s Creed II, a Brotherhood, és a Revelations által nyújtott kalandokat.

A Ubisoft közzétette a gyűjteményes kiadás fentebb látható launch trailerét is, de nem igazán erőltette meg magát, hiszen csak átnevezte a The Ezio Collection leleplezésekor már bemutatott előzetes címét…

Az Assassin’s Creed: The Ezio Collection ma, azaz november 17-én jelenik meg Xbox One és PS4 konzolokon, utóbbin Pro-támogatással.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?