Dead or Alive Xtreme 3 – domborulatok a virtuális valóságban


A Dead or Alive Xtreme 3 VR-módjával a játékosok minden eddiginél részletesebben megtapasztalhatják majd, hogy milyen a virtuális valóságban a bikinibe bújtatott, formás női idomokhoz közel kerülni.

Sajnos továbbra sem tudni, hogy a Koei Tecmo mikor kívánja megismertetni a világgal a Dead or Alive Xtreme 3 névre hallgató csodát Ázsián kívül, de az biztos, hogy a helyi vásárlók érdeklődését és vágyát sikerült feltüzelniük legújabb bejelentésükkel. 

Valamikor az év hátralévő részében ugyanis a Dead or Alive Xtreme 3-hoz elérhetővé válik egy új mód, amellyel a játék támogatni fogja a PlayStation VR-t. A vérnyomásemelő funkció lehetővé teszi, hogy felhasználója a lehető legbehatóbban megvizsgálja a játék egyik bikinis modelljének, Kasuminak minden pixeljét és virtuális felfedezőútra induljon a domborulatok vidékén, olyan No Man’s Sky módra (kevés interakció, több képzelet). A fenti videóban láthatjátok mindezt a gyakorlatban is, amiben a módot tesztelő játékos is felbukkan néha, amint jobb szöget próbál találni a zavartalan bámészkodáshoz. 

A VR Paradise névre hallgató játékmódban Kasumin kívül többek között Honoka és Nyotengu is választható lesz, ráadásul kilenc különböző fürdőruhát is rájuk aggathatunk. A Dead or Alive Xtreme 3 VR a PlayStation VR egyik kezdőcíme lesz Ázsiában. 


Vélemény, hozzászólás?