Dead Rising 4 – hamarosan nem csak Windows Store-ból lesz elérhető PC-re


Akik eddig arra vártak, hogy a Dead Rising 4 PC-s verziója levedli magáról a Windows Store átmeneti exkluzivitását, azok jól figyeljenek, ugyanis a Capcom zombis őrülete nemsokára elérhető lesz a Valve rendszeréből is. Mutatjuk a gépigényt.

A Mikulás hozta magával a Dead Rising franchise legújabb részét Xbox One-ra és Windows 10-re, valamint egy évnyi Microsoft-exkluzivitás után PlayStation 4-re is befut majd Frank West élőhalottakkal tarkított plázázása, tehát előbb-utóbb mindenki megkapja. Viszont a Capcom és a redmondiak 90 napos megegyezése miatt eleddig kizárólag a Windows Store-ból férhettünk hozzá a PC-s verzióhoz, amely kikötés hamarosan feloldásra kerül. 

A Capcom most bejelentette, hogy a Dead Rising 4 március 14-én Steamre is meg fog jelenni, beleértve a Deluxe Edition kiadást és a Season Pass-t is. Még trailerünk is van hozzá:

A vállalat felfedte a gőzgépes verzió futtatásához szükséges specifikációkat is, amik alapján mindenki eldöntheti, hogy bírja-e a vasa a zombik aprítását. Íme a részletek: 

Dead Rising 4 minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel i5-2400 vagy AMD FX 6300
Memória: 6 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 760 (2 GB) vagy AMD Radeon HD 7850 (2 GB)
DirectX: 11
Merevlemez: 50 GB szabad hely

Dead Rising 4 ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel i7-3770 vagy AMD FX 8350
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) vagy AMD Radeon R9 290 (4 GB)
DirectX: 11
Merevlemez: 50 GB szabad hely

További jó hír a rajongóknak, hogy a tervek szerint a Dead Rising 4 dobozos formában is megjelenik majd PC-re, szintén március 14-én. Örülünk? 


Vélemény, hozzászólás?