Death Stranding – Kojima szerint jól halad a fejlesztés


A Death Strandinget biztosan nem fogják elkapkodni, de állítólag már egész jól állnak vele.

Hideo Kojima már jó ideje dolgozik az új IP-jén, a Death Strandingen. Az open-world akciójáték fejlesztései lassan, de annál biztosabban haladnak, még ebben az évtizedben befuthat a játék.

A Metal Gear franchise atyja a Tribeca Games Festivalon beszélt kicsit új mesterművéről, de sajnos semmi konkrét dolgot nem említett. Azt viszont elmondta, hogy ha a projektet egy étteremhez hasonlítaná, akkor most tartana az asztalok kiválasztásánál és a menük tervezésénél. Ennél összezavaróbban nehéz lett volna fogalmaznia, de a lényeg az, hogy szerinte egész jól halad a Death Stranding, és természetesen nagyon bizakodó a játékkal kapcsolatban.

Kiemelte még, hogy nagyon izgalmas profi színészekkel együtt dolgozni a projekten, mert ők még színesebbé és nagyobbá teszik a játék világát. A Death Stranding szereplőgárdájában olyan nevekkel dolgozik együtt, mint a főgonoszt alakító Mads Mikkelsen, vagy a PT-ben már szerepelt Norman Reedus, de még a filmrendező Guillermo del Toro is feltűnik egy kisebb karakterként.

A PlayStation 4-re érkező Death Strandingnek egyelőre nincs belőtt megjelenési dátuma, de idén semmiképp ne számítsunk rá.


Vélemény, hozzászólás?