Destiny 2 – kegyetlen lett az első előzetes


Az Activision kiadta a Destiny 2 első hivatalos, teljes értékű előzetesét, és megerősített egy csomó mindent, amiket eddig csak kétes megbízhatóságú forrásokból hallottunk. Tényleg jön a PC-s változat!

Eljött hát a pillanat, amire legalább két napja olyan izgatottan várunk, hogy nyolc helyett csak hét órát tudtunk aludni. Van aki hat és felet.

Az elmúlt pár napban gyakorlatilag minden kiszivárgott már, úgyhogy elég lett volna, ha az Activision csak annyit mond, hogy „aham, úgy igaz”. Szerencsére azért ennél elegánsabban és szakmaiabban kezelte a helyzetet, így most már hivatalosan tudjuk, hogy a Destiny 2 megjelenési dátum szeptember 8. A játék ezen a napon jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és hála a magasságosnak PC-re is, így még nagyobb az esélye a sikerre. A béta ősszel lesz, és várhatóan azok vehetnek részt benne, akik előrendelik PS4-re.

Az előzetesben láthatjuk Cayde-6-et, a lángokban álló Last Cityt, és pár Guardiant is. Nézzétek:

Nos, felkeltette az érdeklődéseteket, vagy inkább másra tesztek félre? Ha szeretnétek gyönyörködni képekben, alább megtaláljátok az első pár, hivatalosan kiadott, de a trailerből kivágott fotót.

Az első gameplay videót egyébként május 18-án mutatják be.


Vélemény, hozzászólás?