Destiny 2 – kiszivárgott egy poszter, rajta a megjelenési dátum


Nem volt nagy titok, hogy ősszel jön a Destiny 2, de most már azt is pontosan tudjuk, mely naptól vághatunk bele az új kalandokba.

Nagyon húzós lesz az őszi szezon, olyan játékokra számíthatunk, mint a Red Dead Redemption 2, a Destiny 2 és a Sony számos, tavaly bemutatott, izgalmas exkluzívja, melyek közül néhány (mondjuk a Detroit: Become Human) várhatóan még idén megjelenik. Tartalékoljatok.

Bár a Destiny nem volt tökéletes, idővel sokkal jobb lett, mint a kezdetekkor, így okkal reménykedünk abban, hogy a második résszel már nem lesz nagy probléma. Az Activision valószínűleg nem sokáig vár a bejelentéssel, ugyanis bizonyos helyekre már megérkeztek a promóciós poszterek, egy olasz bolt munkatársa pedig lefotózta azt, amit ők kaptak. Ezen a játék – nem nagyon kreatív – logója felett szerepel a szeptember 8-ai megjelenési dátum, valamint az, hogy a bétában a PS4-esek vehetnek részt. A Eurogamer úgy értesült, a béta június környékén indul, így a bejelentést biztosan tavasszal fogják megejteni.

A Destiny 2-ben elvileg a Cabalok kapják majd a főszerepet. Meglátjuk, mit hoznak össze, mi mindenesetre tutira visszaesünk. 


Vélemény, hozzászólás?