Destiny – gyűjtemény a láthatáron?


Az Activision egy minden tartalmat magába foglaló Destiny kollekciót dobhat a piacra a tavalyi The Taken King Legendary Edition mintájára, már ha igaznak bizonyul a legújabb szivárgás.

Zajlanak az események rendesen a Destiny kapcsán. Júniusban még a Rise of Iron kiegészítőnek örülhettünk, majd az előző generációs változatok támogatásának megszűnésén szomorkodhattunk (már az utolsó frissítés is megjelent). Most itt a következő fejlemény. 

Az Amazon UK-n felbukkant egy nem várt csomag neve, a Destiny: The Collection, amely a listázás alapján PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenhet meg. Noha dobozképet nem adtak meg a platformokhoz, viszont az árcédulát kirakták, amely 50 fontra, azaz körülbelül 19 ezer forintra rúg. A legérdekesebb az egészben mégis az, hogy a honlap augusztus 18-ra lőtte be a Destiny: The Collection megjelenési dátumát. Ez lényegében egy hónappal van a Rise of Iron szeptember 20-ra datált bemutatkozása előtt, így az Activision célja az lehet, hogy aki szeretne, felzárkózhasson az új kiegészítő előtt. A kollekció tartalmairól egyelőre nincs hír, de nyilván mindent belepakolnak, ami eddig megjelent a Bungie játékához. 

Hivatalos reakció még nem érkezett a csomag felbukkanásáról, de közel már a gamescom (augusztus 17-21.), amelyre az Activision tavaly is készült bejelentésekkel, talán ez is egy lesz közülük. 


Vélemény, hozzászólás?