Destiny: Rise of Iron – újabb infók a hamarosan megjelenő DLC-ről


Friss infók láttak napvilágot a Destiny soron következő DLC-jéről, a Rise of Ironról. Például a fegyverek és szintek mellé egy új raid is érkezik majd.

A Game Informer legutóbbi digitális lapszámában több oldalt szenteltek a Destiny legújabb kiegészítőjének, a PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Rise of Ironnak. Szóba került a DLC raidje, a Wrath of the Machine, illetve több újdonság is a Rise of Ironnal kapcsolatban.

A maximálisan elérhető Light-szint a kiegészítő első napjaiban 385-re emelkedik, majd a Wrath of the Machine nehéz fokozatának megjelenésével már 400-ig is el lehet jutni. A droprendszer hasonló lesz az eddig ismerthez, vagyis Rare, Legendary és Exotic cuccokat is be lehet majd gyűjteni.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YQQdVI2Y0Ho]

Újdonság lesz az úgynevezett „ornaments” – ennek a lehetőségnek a bevezetése után a játékosok különféle módon díszíthetik majd fel páncéljukat és egzotikus fegyvereiket. Ezenkívül rengeteg új küldetés teljesítésével egy csomó emblémát, felszerelést és egyéb csecsebecséket lehet gyűjtögetni.

A számos újdonságot, a már említett raidet, fegyvereket és páncélzatokat tartogató Destiny: Rise of Iron szeptember 20-án jelenik meg az új generációs konzolokra. Ti várjátok már?


Vélemény, hozzászólás?