Deus Ex: Mankind Divided – 30 percnyi gameplay érkezett


[ad_1]

Harminc perc színtiszta játékmenetet nézhetünk meg a Deus Ex: Mankind Dividedből. Van itt felderítés, döntéshozás, becserkészés, összecsapás és minden, mi csak kellhet egy Deus Exbe.

Alig egy hónap választ el minket a Deus Ex: Mankind Divided megjelenésétől, de az Eidos Montréal fejlesztői már sokadszorra mutatják meg a játék egy-egy hosszabb szeletét. Az első húsz percet nemrég láthatták a bevállalósabbak, most pedig érkezett hozzá további harminc percnyi játékmenet a gyönyörűnek ígérkező Mankind Divided korai szakaszából. 

Hirdetés

Ahogyan azt már számos alkalommal prezentálták nekünk, a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetében többféle módon is megoldhatjuk a problémát: választhatjuk Rambo módszerét (ami főszereplőnk, Adam Jensen új képességeinek hála egy minden eddiginél változatosabb harcrendszert tesz lehetővé) vagy akár lopakodhatunk és a meggyőzés erejére hagyatkozhatunk.

A PlayStation Access által közzétett, PlayStation 4-es gameplay felvételekben leginkább a csendes megközelítésre láthatunk példát, így a fenti videóban kedvetekre szemügyre vehetitek, hogy milyen az, ha nem rontunk ajtóstól a házba. 

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenése augusztus 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti melyik stílust választjátok majd?

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?