Deus Ex: Mankind Divided – itt a játék első órája


Az egyik ismert YouTuber megmutatta a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetének első 60 percét, amelynek köszönhetően belekóstolhatunk a történetbe és szemügyre vehetjük, hogy mennyit fejlődött a 2.0-ás Adam Jensen.

A gépigényt már ismerjük, a különböző grafikai beállítások hatásait láthattuk és a launch trailert is megnéztük, így nincs más hátra, minthogy rákészüljünk a Deus Ex: Mankind Divided mai megjelenésére, mondjuk az első egy óra megtekintésével.

Az Eidos Montréal játéknak első szeletét prezentáló és ultra beállításokkal rögzített gameplay videók a már jól ismert videóstól, Arrekz-től származnak, és a nyitó képsorok után rengeteg izgalmat tartalmaznak, így ha kíváncsiak vagytok, milyen eseményekkel veszi kezdetét a Mankind Divided vagy éppen hogyan fest a továbbfejlesztett augmentációs rendszer, akkor feltétlen nézzetek bele az alábbi anyagokba (nyilván mondanunk sem kell, hogy erősen spoileresek!). 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4E3qg6jhDqM]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=du4WXgCbc_w]

A Deus Ex: Mankind Divided augusztus 23-tól, azaz mától érhető el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti beszerzitek majd? 


Vélemény, hozzászólás?