Deus Ex: Mankind Divided – te hogy ejtenéd ki?


Érdekes kísérletet tettek a Deus Ex: Mankind Divided fejlesztői, ugyanis nyakukba vették London utcáit, hogy megkérdezzék az utca emberét: hogyan kell kiejteni a játék nevét?

Az Eidos Montréal már szinte mindent megmutatott nekünk a Deus Ex: Mankind Divideddel kapcsolatban, amit csak meglehetett. Láthattuk az első 20 percet, majd további félórányi játékmenetet, megcsodálhattuk a grafikát, a Breach mód is bemutatásra került, megtudtuk mi változott a Human Revolution eseményei óta, megleshettük a gyűjtői kiadásokat és természetesen a játék világát, valamint főszereplőjét is közelebbről. Most viszont valami olyat mutatnak a fejlesztők, amire biztosan nem gondoltatok volna. 

A stúdió munkatársai elhatározták, hogy megállítanak néhány embert London utcáin és megkérdezik tőlük, hogyan kell a játék nevét, azaz a Deus Ex szót helyesen kiejteni. A válaszok között születtek meglepő, vicces és természetesen perverz megoldások is, de a videó végén azért kapunk egy hivatalos magyarázatot is, hogy teljes legyen a történet. 

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenése augusztus 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti hogy ejtenétek ki azt, hogy Deus Ex?


Vélemény, hozzászólás?