Dishonored 2 – íme Emily és Corvo összes képessége


Ha esetleg valakit az választott volna el a Dishonored 2-től, hogy bizonytalan volt, Corvo és Emily milyen képességekkel bírnak, az most közel negyed órán keresztül lesheti, ahogy bűvészkednek.

Nagyon szerettük volna, ha a Dishonored 2 PC-s verziójában nem kell csalódnunk – ahogy tettük azt idén több PC-s kiadás esetében is -, azonban itt is problémák merültek fel, amihez a Bethesda átmeneti tippeket is adott a mindent javító patch megérkezése előtt. 

A Dishonored 2 grafikai teljesítményét már összehasonlíthattuk nemrég a különböző platformokon és a bevállalósabbak már a játék első órájába is belekukkanthattak, de ha esetleg még többre lennétek kíváncsiak, akkor a legújabb gameplay videó segít: ebben a Cosmic Contrarian összegyűjtötte, hogy Emily és Corvo milyen képességeket használnak a játékmenet során.

Persze erősen spoileres és kíméletlen a cucc, de többek között azért is érdekes, mert a videó készítőjének másokkal ellentétben semmi gondja nem volt a PC-s verzió optimalizáltságával, sőt 4K-ban, 60 fps-sel futtatta a játékot röccenésmentesen. Ti melyik karaktert favorizáljátok?


Vélemény, hozzászólás?