Dizájn váltás következik


Már több mint 3 éve annak, hogy elkezdtem blogolni és bele mentem ebbe az egész Neo Csatornája(így bele gondolva ez nem lett annyira jó név választás) bizniszbe.

Ez alatt a 3 év alatt becsületesen kiszolgált egy téma, de a helyzet az, el járt felette az idő.

Hiányoznak az új featurek, már nem elég responsive stb.

A dizájn váltás amíg folyik, pár megszokott funkció nem lesz elérhető, illetve tapasztalhattok furcsaságokat az oldalon, addig is ne felejtsétek:

It's not bug, it's a feature
It’s not bug, it’s a feature

Idővel minden funkció vissza kerül, ugyanakkor az oldal maga gyorsabb és gördülékenyebb lesz, továbbá a jetpack téma is kikapcsolásra kerül, egy dizájn egy lélek szellemben, meg tartjuk a responsivitást, tehát mobil eszközökről is kiválóan elérhető lesz az oldal.

Az #AJAX technológiáknak köszönhetően, gyorsabban töltjük be a posztokat és gyakorlatilag mindent, mint eddig bármikor, plusz mindent content kizárólag görgetéskor töltődik be.

Az infinity scroolt fel váltja a load more (későbbiekben továbbiak betöltése vagy valamit kitalálok fordításnak) gomb.

Ennek a döntésnek igazából 2 komoly oka van:

  1. Az infinity scroll tényleg jó dolog, betölti a posztokat miközben görgetsz, de pont emiatt  meg is akasztja az olvasás folyamatos menetét.
  2. Technikai gondok:

Sajnos ez a téma nem támogatja a végtelen görgetést és úgy néz ki egy kicsit komplikáltabb  implementálni mint a másik téma esetében, ráadásúl teljesen felesleges, mert a load more gomb ugyan azt csinálja

Az oldal betöltési ideje jelen fázisban olyan 1-2 másodperc környékén van, a mérete kb 1,0 megabájt.

Különös figyelmet figyelmet fogok fordítani a töltési időre és a responsive nézetre, igyekszem minél jobban kihasználni a helyeket minden kijelzőn, természetesen a motherfuckingwebsite szellemben.

Backupnak meg marad a régi téma, ha bármi gond lenne az újjal vissza váltunk.

Kérlek titeket hogy javaslataitokat, ötleteiteket és természetesen vissza jelzéseiteket osszátok meg velem az új dizájnnal kapcsolatban, még semmi sem végleges, de amit láttok az már az az irány, amerre el fogunk menni 🙂

Akit érdekel,annak tudok ajánlani egy kis vissza tekintést, hogyan fejlődött a blog az elmúlt években.

Egyéb hírek:

Marketingre is több figyelmet próbálok szentelni.

Minden bejegyzéshez megpróbálok valami képet rakni, mert a facebook és egyéb közösségi médiák kiemelt figyelmet fordítanak ezen linkek kibontásakor e tartalmakra.

„Think a different”

„This is a begining of a beautiful friendship”

Love ya all G N


Vélemény, hozzászólás?