DriveClub – sok új pályát hozott az utolsó frissítés


Az Evolution Studios megszűnésével félő volt, hogy az autós játéknak sem lesz túl sok jövője. Ennek ellenére mégis bővült, de valószínűleg tényleg ez a vég.

A legutóbbi, tekintélyes méretű frissítés idén februárban érkezett a DriveClubhoz, új pályákkal, autókkal és motorokkal is bővítette a játékot. Nem sokkal ezután jött a hír, hogy a Sony által birtokolt fejlesztőcéget, az Evolution Studiost végleg bezárják. (Azóta a dolgozókat felkarolta  a Codemasters.) Ez nem jelentette ugyan a DriveClub végét, de jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a mostani lesz az utolsó frissítés.

Nem lehet véletlen a lépés, hiszen nemrég startolt el a DriveClub VR, ami most értelemszerűen elsőbbséget élvezett, az emlegetett frissítés is ehhez kapcsolódik. A VR verzióból 15 külvárosi pályát átemeltek az alapjátékba egy kellemes, 6 GB-os frissítéssel. Az alapjáték tulajdonosai természetesen mindezt ingyen tölthetik le.

Bár nem kapcsolódik a frissítésekhez, de annak leírásában egy röpke üzenet is olvasható, ami vélhetően az Evolution Studios búcsúüzenete.

Köszönjük a támogatásotok. Köszönjük a kitartásotokat. Minden jót.

Nos, ezek után sajnos a DriveClubnak sem jósolhatunk túl sok jövőt, pedig egész jó játékká nőtte ki magát és képes volt szembeszállni a kategóriájában nevesebb Forza Motorsport és a Gran Turismo játékokkal is. Talán majd a következő rész.


Vélemény, hozzászólás?