DriveClub VR tesztek – felemás a virtuális száguldás


Holnap elrajtol a PlayStation VR és egy rakatnyi játék támogatja már induláskor, többek között a DriveClub VR változata is. Külföldről már meg is érkeztek az első vélemények, lássuk, olyan problémás lesz-e a rajt, mint a PS Plus kiadás esetében.

Most egy ideig minden a PlayStation VR-ról szól majd, de ehhez már az elmúlt időszakban hozzászokhattatok. Nemrég nekünk is esélyünk nyílt kipróbálni a Sony VR-eszközét, amelyről egy kimerítő tesztet is olvashattok, azonban a játékok közül nem mindegyiket tudtuk nyüstölni, még sok hátravan – többek között a szintén nyitócímként érkező DriveClub VR is. 

Az eszköz értékelései mellett kaptunk már pontszámokat olyan játékokról is, mint a Batman: Arkham VR és az Until Dawn: Rush of Blood, amelyekről ugyan nem beszéltek nekünk szuperlatívuszokban, de többnyire jó százalékokat zsebelhettek be. A DriveClub VR változata azonban egy fokkal vegyesebb képet mutat.

Eredetileg az Evolution Studios fejlesztette, majd a WWS Immersive Technology Group fejezte be. Találunk benne egy teljes egyjátékos kampányt, valamint természetesen online, VR játékmódot is, ami pedig a pályákat illeti, az alapjáték felhozatalából kapunk egy válogatást, kiegészítve néhány újjal. Nyolcvan verda gondoskodik arról, hogy legyen hová bepattannunk, valamint az Inspection Mode-dal megvizsgálhatjuk az utolsó centiméterüket is. Ilyennek látták a DriveClub VR-t eddig a kritikusok:

Digital Spy – 1/5
Push Square – 6/10
IBTimes UK – 3.5/5
Hobby Consolas – 80/100
IGN Spain – 7.3/10
VideoGamer – 8/10
LaPS4 – 6/10

Ti kipróbáljátok majd a DriveClub VR-t?


Vélemény, hozzászólás?