Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour – tömény nosztalgia a launch trailer


Az eredeti játék 20. születésnapjűra elkészült Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour már mindenki számára elérhető, a vásárláshoz pedig a launch trailer hozza meg a kedvet.

Már 20 éve annak, hogy a boltok polcaira került a Duke Nukem 3D. Eme jeles alkalom okán készítette el a Gearbox fejlesztőcsapat a játék felújított változatát, a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tourt. A már ismert pályák közé bekerült egy ötödik küldetés, amelyben Duke végig utazza a Föld legtöbb pontját, hogy interkontinentálisan szétrúgja az idegenek fenekét.

A felújított változat készítésében közreműködött a régi brigád zeneszerzője, Lee Jackson és Jon St. John is, aki új egysorosokkal bővíti Duke beszólásainak listáját. A magasabb FPS szám mellett megtartották az eredeti 2D spirte megoldást, így a nosztalgiaérzet kicsit sem fog elveszni. Mindezek mellett egy 8 fős többjátékos módban is összemérhetik erejüket a játékosok.

A Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour a mai napon jelent meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra.


Vélemény, hozzászólás?