E3 2017 – megvan az EA Play kezdésének időpontja


Ahogyan tavaly, úgy idén is a többiektől elszakadva tart E3-as konferenciát az Electronic Arts és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikortól követhetjük figyelemmel a műsorát.

Hasonlóan a tavalyi menetrendhez az Electronic Arts idén is inkább felvezeti az E3-at egy saját, EA Play 2017 névre keresztelt eseménnyel, amely június 10. és 12. között zajlik majd, a helyszíne pedig a Hollywood Palladium koncertterem lesz. Ettől függetlenül persze a Sony és a Microsoft előadásain még ugyanúgy felbukkanhatnak a saját játékai. 

Az EA Play 2017-et élőben, streamen keresztül is követhetjük majd, a kiadó legfrissebb információi alapján a móka egészen pontosan június 10-én, hazai idő szerint 21:00 órakor kezdődik és az EA vadonatúj streaming élményt ígér az érdeklődőknek, jelentsen ez bármit is. Azok sem fognak unatkozni, akik a helyszínen lesznek, ugyanis a Player Fanfest több mint 140 játékállomást, demót, élő zenét és sok más elfoglaltságot kínál nekik olyan készülő játékok exkluzív kipróbálási lehetőségével, mint a Star Wars: Battlefront 2, az új Need for Speed és a sportcímek (FIFA 18, NBA Live 18, Madden NFL 18). Ha szeretnétek rajta részt venni, a jegyeket április 20-tól lehet megváltani a kétnapos eseményre. 

Mielőtt az E3 2017 megrendezésre kerül június 13. és 15. között, egy nappal korábban még a Sony és a Ubisoft is megtartja a maga konferenciáját, míg a Microsoft és a Bethesda június 11-én készülnek megmutatni az újdonságaikat. Izgalmas napoknak nézünk elébe és mi természetesen most is élőben közvetítjük majd őket, minden hírt meg fogtok találni nálunk azonnal. 


Vélemény, hozzászólás?