Egy hétig lesz PS4-exkluzív az Infinite Warfare bétája


Az Activision már korábban nyilvánosságra hozta, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare többjátékos bétája eleinte csak PlayStation 4-re lesz elérhető, most azonban már pontosan tudhatjuk, mire is gondoltak. A kiadó ugyanis bejelentette, hogy a PS4-es indulás után egy teljes hétig kell várniuk az Xbox One tulajoknak arra, hogy belevethessék magukat a küzdelmekbe.

A béta október 14-én, itteni idő szerint délután 6 órakor veszi kezdetét, és október 24-én ér véget, ami azt jelenti, hogy a Sony konzolán 10 nap lesz a játék próbálgatására, míg a Microsoftén csak három (a Sony még a 2015-ös E3-on jelentette be, hogy az Activisionnal kizárólagossági szerződést írtak alá, ám tavaly, a Black Ops 3 esetében a PS4-esek csak öt nap exkluzivitást élveztek). A béta PC-n, amelyre a játék szintén megjelenik majd, nem lesz elérhető.

Jelenleg csak bizonyos forgalmazóknál vásárolva nyerhetünk belépőkódot a bétára, amelyet a próbaverzió hivatalos oldalán adhatunk meg. Az Activision azt is elmondta, hogy a béta pontos tartalmát a következő hetekben mutatja majd be.

A játék kampányáról, amely természetesen a PS4 Próra szebben érkezik, itt tekinthettek meg egy izgalmas videót. Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?