Egy óra hosszú a Batman: Arkham VR


Továbbra sincs információnk arról, hogy a PlayStation VR és hozzákapcsolódó játékok mikor érkeznek meg Magyarországra, addig viszont legalább kapunk pár hírt, amely kapcsán elfoghat minket az örömök legőszintébb fajtája a káröröm. Kiderült ugyanis hogy az egyik legjobban várt VR cím, a Batman: Arkham VR mindössze egy óra hosszú játékidővel „büszkélkedhet”.

A fejlesztő Rocksteady brand-menedzsere, Dax Ginn elmondása szerint az egyszeri végigjátszás bizony nem fogja felemészteni a hátralévő életünket, legalábbis akkor, ha a hátralévő életünk hosszabb egy óránál. Ugyanakkor a szakember azt is hozzátette, hogy bár a játék főrésze valóban csak kurta hatvan percen át tart, a kalandozás során némi extra tartalmat is megnyithatunk, ami azt jelenti, hogy még körülbelül plusz kilencven percnyi tartalmat facsarhatunk ki a szoftverből.

A Rocksteady első alkalommal beszélt a játék hosszáról, ugyanakkor azt mindenképpen hozzá kell tenni, hogy soha nem állították, hogy a Batman VR a klasszikus Arkham játékok hosszával vetekedne. Dax Ginn azt is hozzátette, hogy többször is végig kell majd mennünk a játékon, ha minden tartalmat ki akarunk belőle sajtolni.

Mindez persze rendkívül szomorú, de az én kárörömöm mégsem teljesen őszinte, hiszen már az is megérné, hogy csak egy órára Batman lehessek… Na, mindegy.

A játék a PlayStation VR-ral együtt fog debütálni október 13-án, a teljes körű Batmankedésért cserébe annyira nem is fájó, 20 dolláros áron.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?