Egyelőre nem jön Xbox One-ra a Spotify


[ad_1]

Sokan úgy gondolták, az Xbox One-on való zenehallgatás hamarosan a Spotify streamelési szolgáltatással is bővülhet, de a cég ezt elég egyértelműen cáfolta.

A háttérben való zenehallgatást elhozó frissítés hamarosan megérkezik Xbox One-ra, viszont még mindig nem teljesen biztos, milyen megoldás vagy megoldások váltják majd a Snap funkció használatát erre a célra. Sokan így abban számítottak, hogy az elég népszerűnek számító Spotify a Microsoft konzolján is megjelenik, de ebben hiba volt reménykedni.

A zenés szolgáltatás ügyfeleivel kapcsolatot tartó Twitter-fióknak címzett kérdésre ugyanis egyértelműen negatív válasz érkezett egy esetleges Xboxos alkalmazást illetően.

„Jelenleg a PlayStationnel való exkluzív partneri viszonyunkra koncentrálunk, így nincs semmilyen információnk más konzolokkal kapcsolatban”

– válaszolta a Spotify egyik munkatársa.

Az üzenet szövege tisztán mutatja, hogy egy megállapodás miatt szóba sem jöhetnek más konzolok, de egyáltalán nem kizárt, hogy a PlayStation-exkluzivitás csupán ideiglenes. A választ persze elég sokan rosszul fogadták, de erre csupán annyit tudtak írni a kapcsolattartó munkatársak, hogy az illetékesek felé továbbítják az olykor elég gorombán megfogalmazott észrevételeket. PS4-en egyébként tavaly március óta szólhatnak a Spotifyon keresztül a zenék játék közben.

Ti milyen zenés szolgáltatással lennétek elégedettek, míg nem jön Xbox One-ra a Spotify?

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?