Elképesztő mennyien nézték meg a HTML kezdőknek című videóm


A #HTML kezdőknek című videóm célja alapvetően egy saját célra szánt honlap létrehozása volt, egy olyan honlapé pl, ami míg könnyíti a navigálást a számítógépen, a fileokra mutató linkek segítségével, vagy teszem azt éretségi tételek megoszthatóságával.
A videót immáron több mint 27 ezer ember látta, ami elképesztően magas szám, ahhoz képest mint amennyit maga a tartalom valójában érne.
Aki lemradt volna, itt megnézheti:

Mai szemmel nézve a videót technikailag és tartalmilag is fejlettnek tartom, bár itt fontos figyelembe venni a tartalom gyártó eredeti célját is a videóval, így viszont már nem annyira gáz a helyzet.
Azonban, szomorúan tapasztaltam hogy eggyes emberek a vidómból tanulva, szeretnének komoly fansiteokat meg egyéb komolyabb oldalakat felhúzni, ami ugyebár már egy hatalmas probléma, mert nem arra készűlt.
Persze, benne vannak az alapok , de alapvetően nem pusztán erre kell építkezni.
Ott a #bootstrap, a Jquery, angular, ezeket mind-mind hozzá kell tanulni egy normális honlap eljészítéséhez.
Egyébként a bootstrap nem annyira nehéz, a kezdő lökést ebben a videóban megadtam mindenki számára, rajtatok múlik éltek -e vele:

Csak annyit szeretnék kérni tőletek, ne használjátok csak azt az egy videót komolyabb siteok felhúzására, tanjatok hozzá, és akkor nem lesz semmi gond.


Vélemény, hozzászólás?