Elkészült a Final Fantasy XV, ünnepeljünk videóval és DLC részletekkel!


Aranylemezre került a Final Fantasy XV, tehát a játék (legalábbis az első patch megjelenéséig) végleges formát kapott. Az eseményt megünnepelendő, a Square-Enix kidobott egy jóféle CG videót, amit egyébként az a magyar Digic Pictures dobott össze, akik a Kingsglaive: Final Fantasy XV egyes részeit is elkészítették.

A játék fejlesztésének a lezárultával pedig a cég a 25 dolláros szezonbérlettel kapcsolatos tartalomra koncentrálhat. Mit kapunk? A legfontosabbak az FF15 eseményei alatt játszódó, Noctis haverjaira koncentráló részek, vagyis három egyjátékos felvonás. Minden felvonásban Noctis valamely spanja felett vehetjük át az irányítást, akik teljesen egyedi küzdőstílussal nyomulnak. Sőt, akár az alapjátékban nem szereplő területekre is eljuthatunk velük, és a „rendes játékban” is használható fegyvereket is megszerezhetjük. Az első letölthető kaland címe: Episode Gladiolus, ezt követi majd az Episode Ignis és az Episode Prompto, az epizódokat külön-külön is megvásárolhatjuk.

Legvégül érkezik a Comrades csomag, amely egy kooperatív online módot nyit meg, amelyben különböző szörnyekkel harcolhatunk úgy, hogy a játékosok a négyfős csapat valamely tagját alakítják. A Comrades is megvásárolható önmagában is, de a szezonbérlet tulajdonosai is megkapják.

A Final Fantasy XV PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik november 29-én.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?