Elkezdődött a Diablo III hetedik szezonja


Tovább folytatja a Blizzard a Diablo III játékosok kényeztetését – feltéve, ha ők PC-n nyüstölik a játékot – hiszen elindította a nagy múltra visszatekintő kultikus akció-szerepjáték új felvonásának legújabb szezonját. Az immáron a hetedik ilyen opcionális lehetőséget biztosít a próbálkozóknak arra, hogy teljesen a nulláról kezdjék újra a programot – első szintű hősökkel, pénz, tárgyak, valamint az addig megszerzett Paragon szintek nélkül. Akár csak a Normal és a Hardcore játékok között, a szezonális hősök saját ládával és Artisan szintekkel rendelkeznek, a megszerzett pénz, receptek, tárgyak és Paragon szintek pedig a szezon végével hozzáadódnak a hagyományos, normál accountokhoz.

A hetedik szezon, mondhatni a szokásos módon újabb jutalmakkal, és kihívásokkal igyekszik magához édesgetni a játékosokat, amelybe beleszámítanak az új kozmetikai tárgyak, exkluzív Transmorgok, sőt, kizárólag ebben a módban elérhető achievementek is. Akik pedig szeretik magukat megmutatni a nagyközönségnek, saját leaderbordokat kapnak, amelyen a legjobbak teljesítményét mindenki láthatja. A hetedik szezon, akár csak az eddigiek, valószínűleg körülbelül negyed évig tart majd, és, akár csak az eddigiek, a PC-s változat sajátosságai – folyamatos online netkapcsolat és kommunikáció a szerverekkel – okán kizárólag ezen a platformon érhető el.

A Diablo III első – és idáig – egyetlen kiegészítője, a Reaper of Souls 2014 márciusában jelent meg PC-re, ezt követte a konzolos kiadás (az alapjátékkal egybecsomagolva) PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra 2014 augusztusában.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?