Előtölthető a Horizon: Zero Dawn


Mától előtölthető az év egyik legnagyobb sikervárományosa: a Sony-exkluzív, Aloy kalandjait bemutató, disztopikus akció-RPG, a Horizon: Zero Dawn.

Az Európában március elsején megjelenő játék előrendelői már most elkezdhetik a 39,485 gigabájtos fájl letöltését – közülük azok, akik a PlayStation Store-ban vásárolták meg a játék digitális példányát, egy különleges témát és a Nora Machine-Trapper Packet is megkapják, amely a pontosságot és a sebzés növelő fegyvermodifikációkat, valamint a craftoláshoz szükséges nyersanyagokkal bővítik tarsolyukat a kaland indulásakor.

A rendkívül pozitív kritikai fogadtatásra találó Horizon: Zero Dawn sikerében olyannyira bízik a Sony, hogy arra tippelnek, hogy Aloy könnyen a PlayStation következő kabalájává válhat, míg a SuperData nevű, videojátékokra szakosodott elemzőcég egészen odáig merészkedett, hogy 8 millió dolláros eladást prognoztizált a Guerilla Games játékának.

Mutatunk egy új, IGN-exkluzív videót is, amelyben a Zero Dawn első 17 percét tekinthetitek meg 4K felbontásban:

A Digital Foundry sem fukarkodott egyébként a dícsérő szavakkal: szerintük a Zero Dawn tecnhikailag minden idők egyik legjobban sikerült PS4 címe.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?