Előzetes érkezett az Outcast remake-hez


Mozgás közben is megszemlélhetjük végre az 1999-es, kultikus sci-fi kalandjáték feldolgozását, az Outcast: Second Contactet. Az eredeti program volt anno az egyik első játék, amely nyíltvilágú pályákkal kísérletezett, az így elért szabadság érzésének köszönhetően vált klasszikussá. A remake fejlesztéséről már tavaly hírt adtak, ám most látszik csak igazán, hogy mennyit fejlesztettek a játék grafikáján.

Az Outcast története Cutter Slade különleges ügynökről szól, aki elsőként lép kapcsolatba földönkívüliekkel az Adelpha bolygón. Az idegen népesség rögtön ki is hirdeti megváltójának, és azt várják tőle, hogy elhozza nekik a békét.

A játék fejlesztésében az eredeti program készítői is részt vesznek, ami az előzetest nézve nem is meglepő, mert a jelentős mértékben felfokozott grafikának így is sikerült megőriznie az 1999-es változat vizuális stílusát. 2014-ben egyébként kiadtak már egy feljavított változatot (csak akkoriban sikerült megszerezniük az IP jogait), de az még nem változtatott ilyen drasztikusan a megjelenésén.

Az Outcast: Second Contacthez megjelenési dátum még nincs, valamikor ősszel fog érkezni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?