Előzetest kapott a Vikings – Wolves of Midgard


A napokban jelentette be vadonatúj akció-szerepjátékát a Kalypso Media, a program most pedig már egy korrekt kis előzetest is kapott, amely tulajdonképpen ezer szónál is többet mond. A szoftverben Midgard partjain akciózhatunk majd, egy olyan világban, amelyben a vikingek mitológiáját és történelmét próbálja megeleveníteni, természetesen egy kicsit másképpen, mint ahogyan esetleg megismertük. A vidéket élőhalott szörnyek és elképesztő rémek terrorizálják, akiket vagy egyedül, vagy a műfajtól megszokott módon, barátainkkal karöltve mészárolgathatunk majd le kedvünkre.

A program grafikája a realitás helyett inkább festményszerű, de ez nem azt jelenti, hogy ne várhatnánk el a témától mondhatni kézenfekvő brutalitást, legyen szó közelharcról, vagy a mitológiából kicsit talán kilógó varázslatokról. Pajzsok, kardok, balták és íjak – ezek is a segítségünkre lehetnek majd a játékban, amelyet már most elő lehet rendelni a Steamen, ezért cserébe pedig nemcsak egy 15%-os leértékelést kapunk, de egyedi kozmetikai kiegészítőket is, legyen szó tetoválásokról, hajstílusról, vagy éppenséggel klánszimbólumról – és akkor még a digitális művészeti könyvről, és a szoftver zenei anyagáról még nem is beszéltünk.

A Vikings – Wolves of Midgard PlayStation 4-re, PC-re (Windowsra, Macintoshra és Linuxra), valamint Xbox One-ra érkezik majd valamikor jövő év elején.


Vélemény, hozzászólás?