Emberek,szarban vagyunk!


Sziasztok most egy olyan bejelentéssel készülök amely sokak számára örömhír lesz,nekem azonban problémát jelent.
A gyalázatosan fos kamerám kezdi beadni a kulcsot,ma délután alig tudtam bekapcsolni.
Fogalmam nincs mennyi videót tudok vele megcsinálni még,de ha meghal(R.I.P) arra az időszakra nem fogjátok látni az arcom,csak olyan videók kerülnek ki ahol a hangom lesz halható.
Rendelkezem ugyan egy webkamerával,de annak még pocsékabb a képe mint a fényképezőmnek és én fejlődni szeretnék,nem pedig vissza fejlődni.
Tervezem egy új kamera vásárlását azonban nagyon sok idő amíg erre a pénz össze gyűlik.
Kellene némi segítség,mert én nem vagyok hajlandó olyan bloggeré válni aki arctalanul nyilvánít bármiről is véleményt,illetve arctalanul kritizál bárkit vagy bármit.
A fő célom az jelenleg hogy meg tudjam vásárolni ezt a típusú kamerát,mellyel mérföldekkel jobb videókat tudok készíteni és talán tartósabb egyben megbzhatóbb is a jelenlegi fos pratikámnál :
Sony NEX-VG20E
Aki úgy érzi hozzá járulna eme projekthez bármilyen összeggel,írjon rám facebookon,minden fel ajánlást szívesen fogadok bármekkora összegről is legyen szó!
A kamera valóban nagyon borsos árral rendelkezik,de ha azt veszitek hogy a csatorna végre vállalható minőségben adna ki anyagokat,úgy azt hiszem mondhatjuk rá hogy egy szükséges befektetés amely rövid időn belül behozza az árát.
Aki tud segítsen.
Mellesleg ha nem tudom meg venni a kamerát,akkor ugye ha meghal a jelenlegi nem lesznek érdemleges részek,csak olyanok amihez nem kell az arcom.
Szóval mondhatjuk hogy mindannyiunk érdeke.


Vélemény, hozzászólás?