Érkezik a Black Ops 3 utolsó DLC-je


Mi az: egy hónapig csak és kizárólag a PlayStation 4 játékosok élvezhették, és csütörtökön érkezik PC-re és Xbox One-ra? A válasz (nyilván sejtettétek): a Call of Duty: Black Ops 3 utolsó DLC-je, a Salvation.

A csomag négy új térképet rejt, méghozzá a következőket: Citadel, Micro, Outlaw és Rupture. A Citadel egy romos kastélyt takar. A Micro – ez a kedvencem – egy műanyagkatonáknak való terep, amely egy piknikasztalon kapott helyet. Az Outlaw egy western jellegű pálya, végül a Rupture a Call of Duty: World at War Outskirt térképe, amelyet csúcstechnológiájú létesítményként gondoltak újra. A Salvation a Black Ops 3 zombis sztoriját is lezárja a Revelations című felvonással.

A DLC része az ötven dolláros Season Pass-nek, de megvásárolható tizenöt dollárért is, ha valaki kíváncsi rá, de nincs bérlete. Ez a lehetőség azonban csak a PlayStation 4 és az Xbox One játékos számára elérhető, PC-én az egyes DLC-ket nem lehet külön-külön megvenni, míg a játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatához ezt a csomagot nem készítették el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?